Alles wat van mij is, is van jou

Mijn lieve zoon en vriend,

Ik heb Mijn meest waardevolle bezit aan je gegeven om jou Mijn liefde te laten zien en jou Mijn glorie en Koninkrijk te geven. Alles wat van Mij is is van jou en alles van jou is van Mij. Ik ben altijd veel meer aanwezig dan je kan beseffen en Ik spreek veel meer dan je weet.

Ik ben het Woord en Ik spreek continu en altijd, als de Rivier die van de troon stroomt. Ik leef in jou en jij in Mij. Intiemer dan dat kan Ik niet komen.

Het is jouw hart dat soms ver van Mij is door ongeloof en ongehoorzaamheid. Dit zeg Ik niet om je te veroordelen, maar omdat Ik van je hou en omdat Ik wil dat je dichterbij komt. Dat je in geloof wandelt. Keer je af van elke vorm van ongeloof, want Ik wil je hart en Ik wil je alles geven. Het is aan jou om dat te ontvangen. Wees altijd beschikbaar, heb altijd een open, ontvankelijk en ‘fearless’ hart.

Jij bent gemaakt om moedig te zijn. Om zonder angst of grenzen en beperkingen te leven. Jij bent gemaakt om Mijn aanwezigheid en alles wie Ik ben te dragen. Jij bent gemaakt voor Mijn glorie! Wees nooit bang, maar leef in vrijheid, liefde en kracht van Mijn woord en Geest. Ik spreek en Ik Ben. Ik in jou en jij in Mij

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *