Ik heb jou gemaakt

Ik heb jou gemaakt in je moeders schoot. Ik weet alles over jou en ken jou door en door. Ik heb namelijk de meest diepe gedeelten van jou gemaakt. Vanaf het moment dat je gemaakt bent ben ik zó trots op je!

Ik ken je diepste verlangens en begeerten. Ik weet wat je hart doet kloppen en tot leven doet komen. Ik ken je passies, want Ik heb deze passies in je gemaakt. 

Twijfel nooit aan Mij en twijfel nooit de manier hoe Ik je leidt. Ik ben degene die al je verlangens vervult. Ik ben degene die je naar groen weiden leidt. Mijn aanwezigheid. Mijn avonturen. Ik hou van je met een eeuwigdurende liefde!

Verheug jezelf in Mij en Ik geef je de verlangens van je hart. Ik zal je vervullen en je met goede dingen. Ik ken jou. Stel je hoop en je vertrouwen daarom op Mij. Ik ben in staat om meer te doen dan je kan dromen of beseffen.

Ik ben meer dan wie jij bent. Wie jij bent begint altijd met wie Ik ben. 

Zoek Mij, Zie Mij en ken Mij. Je zult jezelf vinden in wie Ik ben

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *